lördag, mars 28, 2009

00.01

Det känns som fredag kväll men det är faktiskt lördag morgon, ser jag.

Vi är ett gäng på 5 pers som tillsammans med räkor, vitlöksbröd och vin tittat på Let´s Dance.
Visst var Magnus hjärtknipande med sin björn-/apdans och det kändes OK att han vann. Men nog var Laila med partner bättre. Samtidigt tycker jag att Morgan, som blev utslagen i förra avsnittet, ändå var bäst. Jag är egentligen inte så road av sådana här program men den här omgången av Let´s Dance var faktiskt bra. Det jag uppskattar, var att avsnitten var relativt avskalade av elakheter till skillnad för t ex Melodifestivalen som jag tyckte var ett bottennapp med sina gliringar och fula anspelningar.

Jag har ännu inte sett något avsnitt av Grillat men har hört att det bara går ut på att vara så elaka som möjligt. Jag ska naturligtvis titta på något avsnitt för att bilda mig en egen uppfattning, men det har ännu inte blivit av. Är det så dåligt som jag tror, så tänker jag inte slösa tid på det.

Nu sitter jag här med sista slurken ur vinkaraffen (det är ju synd att det riskerar bli ättika) och sammanfattar dagen. Konstaterar att trädgårdsmässan finns ju kvar även nästa år och en helkväll i trevliga grannars sällskap är helt OK. C är redan bättre i andningen. Antibiotikan och inhalatorn har gjort undervärk och jag är glad att jag stannade hemma.

2 kommentarer:

Bror sa...

Aha. Nu vet jag. Du vill undvika att det ska bli ättika!! Det är därför du tömmer karaffer och flaskor? Har du fått det "spartipset" från syrran?

Brittis sa...

Det har jag räknat ut alldeles på egen hand.
Hur går det med huset? Hört nå´t?