söndag, mars 08, 2009

En helg i stugan

Vi är fortfarande kvar i stugan i skogen. Men det börjar snöa nu så vi får nog packa oss härifrån snart annars är det risk att vi blir insnöade *s*.

I går hade vi det skönt. Eldade och myste. Jag målade (det gjorde jag förresten hela fredagen också) och den här mandalan blir nog ganska bra. Foton följer när jag kommer hem till min gamla ångmaskin där jag laddar in mina foton. På eftermiddagen åkte jag till Borlänge för att lyssna på ett kosmologiföredrag som hölls av Ole Saxe. "En värld i förändring". Sannerligen högaktuellt. När jag kom hem åt vi räkor och tittade på Melodifestivalen. Men Melodifestivalen är bland det tråkigaste jag sett. Tack för Wallanderdeckaren som kom efteråt.

I morse sov jag till kl 9.40 (man sover så djupt härute) och lite kaffe och eldning väckte livsandarna. SMS från Tösen min visade att Alex nu leder med två vunna matcher och en förlorad på brottningstävlingarna nere i Falköping. Men fler återstår. Roger m familj är också där för att stödja Alex. Jag har på känn att ljudnivån är hög när Alex tävlar. Tösen min har redan tappat rösten, har meddelats mig. Vi följer tävlingarna via SMS. Tänk, vilken teknologi som finns! Här sitter vi långt ute i skogen och kan följa brottningstävlingar i en annan del av Sverige. För att inte tala om TVPlay! Det är något vi verkligen upptäckt! Sett ur kosmologins synvinkel är detta jordklotets nervsystem som är under stark frammarsch.

Nu måste vi börja packa ut i bilen innan snöfallet blir värre. Jag längtar förresten hem för att ge mig i kast med mittenpartiet på målningen.Som vanligt sparar jag det till sist. Till skillnad från andra mandalamålare. Jag tror, att det beror på att jag känner lite bävan, förundran och ansvar inför detta starka centrum. Jag får den känslan.

Nytt SMS från brottningstävlingarna nere i Falköping. Alex förlorade en match på poäng nyss.

1 kommentar:

Kiara Och Kovu sa...

Hmmm mamma... Vi var faktiskt i FALKÖPING!!!!! Inte Falkenberg.