fredag, mars 06, 2009

Jan Emanuel till riksdagen?

Jan Emanuel Johansson är tänkt att ersätta Pär Nuder i riksdagen.
Men den skojaren försöker hyra ut sin 2:a i Stockholm för 10 000:- och sin villa på Gotland för 35 000:- i veckan!!! Om direktörer i allmänhet är giriga - vad ska man då säga om Jan Emanuel? Klart olämplig som s-politiker i alla fall.
Tydligen har han gjort avbön och säger sig ångra allt. Och nu säger Mikael Damberg, s-ordförande i Stockholm, att då har han partiets förtroende! Det är värst så fort det går att bli vit sedan man varit svart!
Så fort tror jag inte man ändrar sinnelag, speciellt inte när det gäller girighet och dumhet. Jag skulle tro att det tar några inkarnationer. Vänta till dess med att välja in valpen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena Lill-mormor.

Brittis sa...

Hej du okände.

Anonym sa...

Det är bara jag, Bror. Jag tycker Emanuel kan göra som han vill med sina uthyrningar. Eller måste han öppna soppkök för uteliggare för att platsa i sossarnas läger?

Brittis sa...

Tjäna, Haddock.
Visst får han göra som han vill med sina uthyrningar men de priser som han ställer upp visar att han inte är främmande för ockerpriser när han har tillfälle. Och det är sannerligen inte moraliskt. Och moral vill vi väl ha i samhället, eller hur?