onsdag, januari 30, 2008

Pa sjukhus i Phuket pa var 43e brollopsdag

Sa gulliga ni alla ar! Brannvin, rodlok, isop och jag vet inte allt. Nallebror ar tom villig att skicka pengar! Men vi gick i gar kvall till Karlssons, hittade Mr Karllson himself och fragade vad han rekommenderade. Han rekommenderade Phuket Town Hospital och beskrev vagen noga.

I formiddags tog vi bilen, optimistiskt nog lamnade vi kartan kvar pa rummet. Sa vi fick gora 3 anfall med bilen mot Phuket innan vi hittade ratt. Men vilket hospital! Guld pa vaggarna, heltackningsmattor och overallt gott om tjanstvilligt folk. Jag registrerades, fotades och nu har jag ett kort som ger mig graddfil till sjukhuset i framtiden. Rontgen och en tandlakare ville ha reda pa vilka mediciner jag ater. Da blev det bekymmer. Google, Wikipedia mm anlitades. Jag fick tva alternativ - ett var antibiotika sa att jag klarar mig tils jag kommer till min egegen tandlakare. Tva: att de borrade och rotfyllde pa plats. Jag valde det forstnamnda. Flera rotrensningar kandes inte tilltalande i varmen. Men det ar klart - tid finns ju. Vi ska ju vara kvar ytterligare nastan 3 veckor. Diagnosen var att jag har en infektion som irriterar narven. Jag vet, att Tandlakare O. S. sade att det var inte helt sakert att tanden med den nya kronan han satte for 7-8 manader sedan, skulle klara sig fran rotfyllning. Men jag hade inga kanningar da. Syrran - narmare beskrivning av R:s behandling, tack. Du kan ju skicka pa mail om det passar battre. Och namn/adress, tack.
Sa nu ater jag antibiotika och smartstillande. Far se hur det gar.

Men nu ska vi ut och ata en riktig festmaltid! Det blir val soppa for mig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har Ni inte kunnat valt en annan dag med tandvärk än just på Er bröllopsdag. Hoppas att Du kunde äta en god middag trots allt.
Ha det så bra

Ingrid o Olof

Anonym sa...

Grattis på bröllopsdagen. Skönt att du fick hjälp med tanden.

Kram Lena

Kiara Och Kovu sa...

Ja grattis på bröllopsdagen önskar vi här hemma i ett vitt Sverige. Det kom ju faktiskt över 1 dm här idag. Fyyyy!!!!