fredag, mars 27, 2009

Ödet ville annorlunda

Jaha. Nu är klockan 05.46, om ett par minuter exakt 1 timme innan jag borde vara vid Rättviks resecentrum f v b till Trädgårdsmässan i Älvsjö. Något jag verkligen glatt mig åt.

Men ödet ville annorlunda. I går kväll uppsökte C akuten här i Rättvik (nyöppnad service, fantastiskt), fick antibiotika, kortison och ska idag på Apoteket hämta ut en inhalator för att förbättra luftvägarna. Även i går kväll såg det ut som om jag utan problem skulle kunna åka till mässan. Men nu på morgonsidan tyckte jag att han hade så svåra andningsproblem så jag kan inte lämna honom. Att inte få luft ger en oerhörd ångest och att då åka bort och lämna honom ensam vore förfärligt. Jag kan inte med gott samvete göra detta. Dessutom behöver han nog ha hjälp att få hem tabletter och inhalator från Apoteket.

Som tur är fick jag tag på ett nödnummer till SiljanBuss som jag kunde ringa och meddela att jag inte kommer att kunna stå vid busshållplatsen och vänta.

Så det är bara att hänga in kläderna jag tänkt använda, koka kaffe och hämta tidningen. Nu har jag gott om tid att lösa dagens Sudoku. Och Trädgårdsmässan kommer ju tillbaka nästa år.

5 kommentarer:

Anonym sa...

*tröstkram*
Ja, mässan finns kvar. Du får trösta dig med att du slipper slita med alla impulsköp du skulle gjort där? Ni har ju inte nån större träädgård numera..*L*
Hälsa Christer från mig o Tord

Taltrasten sa...

En "Bamsekram" till Er båda. Hör av mig när jag kommer hem från jobbet.

Brittis sa...

Tusen tack för era tröstande ord. C sover fortfarande så han blir mog förvånad när han ser att jag är hemma

Anonym sa...

Att du inte ringde vi hade kunna hjälpt C .Hälsa c krya på sig från oss/Marita

Brittis sa...

Marita: Har inte ni nog just nu?????
I vilket fall som helst - på det här sättet hinner jag göra klart motivet inför söndagens målarträff i Hosjö.