torsdag, juli 19, 2007

Hemma igen

Nu är vi tillbaka igen. Vi har varit i Skåneland, haft härligt väder och träffat släkt och vänner. Vi har också bott några nätter på hotell och gonat oss i lyxen. Jag återkommer kanske med lite bilder när jag fått möjlighet att tanka in i datorn.

Spontant beslöt vi att ta östersjösidans E22 hem. Dvs från Kristianstad, hela Blekingekusten, Kalmar och uppåt. Det innebar att vi hamnade i Oskarshamn, där vi byggde eget hus och bodde under 4 år på 70-talet. Vi beslöt att försöka få kontakt med en av de grannar vi hade på den tiden. 118118 kunde meddela oss att det fanns en person med det namnet i Oskarshamn. Så vi fick kontakt (tack för mobilutvecklingen) och tillbringade en mycket trevlig kväll i deras sällskap. (Psst - jag fick t o m tillfälle att lära henne hennes eget mobilnummer. Hon var inte helt säker på vilket det var!). Resan hem blev alltså en oväntat trevlig del av vår utflykt.

Annica Tiger skriver och varnar för att tjuvar scannar av internet för att kolla om folk skriver att de ska vara på resande fot. I fortsättningen kommer jag att vara mer restriktiv med sådana upplysningar.

F ö hoppas jag att min syster snart ringer och vill att vi tillsammans ska besöka Wij Trädgårdar i Ockelbo. Det längtar jag efter.

Dessutom längtar jag efter att mina båda barn och barnbarn snart hör av sig. De har syskonträff i Vansbro. Men naturligtvis är det viktigt att de umgås tillsammans så mycket de behöver utan föräldrainblandning. Det är nog viktigt att vi föräldrar håller oss på avstånd ibland.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev nr 1000! Vad får jag i pris? Ett pengaträd?*S* Det är ju nollor så det räcker och blir över.../G

Brittis sa...

Tänk, att jag inte kan hålla musen i styr *S*!

Grattis i alla fall.