tisdag, juli 24, 2007

Wij Trädgårdar ännu kvar att uppleva

Med glatt humör anträdde syrran och jag färden kl 9.30 mot Wij Trädgårdar i Ockelbo i morse. Nu skulle vi få se tädgårdarans trädgård. Och inga ovilliga män skulle kunna förkorta vårt besök.

Det var lite molnigt vilket vi såg som en fördel eftersom stark sol skulle göra dagen för varm. Och inget regn i sikte heller. Men när vi närmade oss Sandviken kom de första dropparna. Och de blev fler o fler. Till sist störtregnade det. Vi tittade på varann och bestämde snabbt att ställa kosan till IKEA i stället. Och så blev det.

Det blev ca 5 timmar på IKEA. Härligt! Vi kunde titta på allt som fanns så länge vi ville utan protester från uttråkade äkta män och en god lunch blev det också. Jag köpte 4 st halogenlampor för att montera över diskbänken, några förvaringsskålar samt en förvaringskorg att hänga på dörren till städskrubben för förvaring av plastkassar. Syrran köpte lite mer. Det blev 2 set lakan, gardintyg som ska bli en stor duk, förvaringsskålar, en plastback samt en grej man kliar sig på ryggen med.

Vi är fullt nöjda med dagen och Wij Trädgårdar finns ännu kvar att uppleva.

Inga kommentarer: