fredag, juli 27, 2007

Oanade konsekvenser

Min stressless-fåtölj har lett till oanade komplikationer. Jag valde small-varianten eftersom jag är ganska kort (bredden lämnar vi därhän).

Nu har C blivit avundsjuk. Han vill också ha en fåtölj att sitta i. Och det kan jag ju förstå. Men han behöver en större storlek. Dessutom vill jag ha min stol i fred. C har redan börjat blockera datorn för att titta på fåtöljalternativ.

Eftersom vi har en hörnsoffa (kolla gärna bilder från t ex nyåret) så går det inte att få in en fåtölj. Återstår att göra oss av med soffan. (Är någon intresserad att köpa den, så skrik till. Du får den billigt). Ett alternativ är att bara behålla 3-sits-delen och kassera resten. Det går nämligen att flytta armstödet.

Så nu blir det en resa till IKEA för att titta på soffor. Men det är OK för vi ska ändå köra dit och köpa ett nytt klädskåp till hallen och dessutom byta halogenlamporna som var tänkta att sättas under köksskåpen över diskbänken och som jag köpte när jag var med syrran på IKEA häromdagen. C säger att det finns bättre på Clas Ohlson.

Är det någon som behöver en vanlig, vit, vänsterhängd, 60 cm garderob billigt? Glöm inte soffan också.

Inga kommentarer: