lördag, juli 14, 2007

Sommarfest på gården


I går var det dags för bostadsrättsföreningens gårdsfest med start 16.30. Vädergudarna var med oss. Solen sken efter flera dagars ihållande regn. Vi var optimistiska och hade satt upp ett partytält (lånat av en av medlemmarnas anhöriga) samt ett antal parasoller. Skydden behövdes för det blev varmt. De flesta från föreningen kom, några hade förhinder pga resa mm.
Det blev grillat med sås, potatissallad och grönsallad. Kaffe efteråt. Allt gjordes i ordning av den självutnämnda festkommitten. Alla tog med egen dricka samt tallrikar och bestick. Priset var satt till 50:- per person och efter kvällens summering av kvitton visade det sig att överskottet blev 350:-. Vi hade ett LITET överskot från en tidigare fest och vid ett snabbt möte under det lånade partytältet beslöts att investera överskottet i ett eget partytält. Då har vi tillgång till två tält till kommande fester t ex en kräftfest och varför inte en surströmmingsfest?
Vi hade trevligt och de sista lämnade inte bänkarna förrän vid 22-tiden. Allt var snabbt bortplockat och nu kl 9.18 på morgonen syns inte ett spår från festen. Så inte heller på min diskbänk!

Inga kommentarer: