onsdag, augusti 08, 2007

Alla dessa elektroniska vidunder!

Kaos.
Vårt hem är fullt av elektronikgrejor som jag bara kan använda till hälften. Min nya mobil (Nokia 6290) kan jag bara svara i - ännu. Hoppas lära mig att slå ett nummer inom kort.

C har köpt en ny digitalkamera (Canon Ixus nånting) som jag bara sett på avstånd ännu. Har ingen aning om hur den fungerar.

I julklapp fick jag en mp3-spelare. En Zen, röd. Där har jag bara lyckats hitta P1, P2 samt P4. Texten är så lite så jag kan inte se symbolerna. Jag skulle så gärna vilja kunna ladda in föredrag som jag har på skiva samt på Internet men vet inte hur man gör. Nån som kan hjälpa mig?

DVD-n har stått i ett halvår och det påstås att det ska gå att spela in och lagra program, flera stycken, men vi har inte lyckats få den att fungera med vår platt-TV. C säger att jag kan stoppa in en film i den och titta på. Men jag har ju aldrig tid! En pensionär är verkligen mycket upptagen.

När jag jobbade hann jag lösa (ibland lyckades jag) DD:s Sudoku. Numera hinner jag aldrig. Men jag fick ett elektroniskt Sudoku-spel i julklapp. Begriper inte ens hur man startar det. Det enda jag alltid klarar är sifferkrysset i DD. Med kulspetspenna! (tecken på obotlig optimism).

Men jag är en fena på att diska!

3 kommentarer:

Kiara Och Kovu sa...

*asg* ja jag har ju sagt åt er att INTE köpa det nyaste sakerna ju.

Sanna kan säkert vis adej hur man gör med mp3:n Hon har köpt sej en mp4 nu. Där får hon in musik, bilder, filmer och texter. Den har visst en sån kareookefunktion.

Gunilla sa...

*S* älskar dig, syrran...

Brittis sa...

Oj, finns det något som heter mp4? det visste jag inte. Tala inte om det för pappa.
Kram