söndag, augusti 05, 2007

Kräftsväng med grannar om intetJag är alldeles snurrig i huvudet. Ja, utöver kristallsjukan i öronen, förståss. Snart vet jag inte var jag hör hemma.


Det för med sig många olägenheter att vattnet har sinat i brunnen i sommarstugan. C vill inte sova där eftersom inte toan fungerar och jag vill gärna kunna duscha i alla fall varannan dag. Så vi åker som skottspolingar mellan lägenheten och stugan. Ibland har vi åkt om varandra, C på motorcykel och jag i bilen.


Nu är ett riktigt brakhögtryck att vänta under en stor del av veckan med temperaturer kring 25 grader. Det vill jag uppleva ute i stugan, gärna på vår flotte. Helst vill jag ha några sammanhängande dagar där. I morgon, måndag går nog bra men på tisdag ska jag på akupunkturbehandling (nr 2) och på onsdag ska jag till sjukgymnast. Så de dagarna blir det ett evigt flängande och hur C vill göra står skrivet i stjärnorna. Tur att vi har flera fordon. Men det blir ju dyrt, förståss. Och inte särskilt miljövänligt.


Och en förväntat trevlig kräftfest ute på flotten med två av våra grannar fryser inne pga att alla har olika tider att passa. Vem har sagt att pensionärer har gott om tid? Men jag kan kanske lura C att vi själva spräcker ett paket kräftor på flotten i morgon kväll?? Sitta ute på flotten (motorn är genomgången) i kvällssolen ute på den kav lugna sjön låter väl mysigt? Kanske han kan övertalas att sova där trots toabrist (i stugan förståss). Jag har ju dessutom städat dasset så snyggt så nu skulle det kunna sättas upp den obligatoriska kungafamiljen på väggen. Just nu hänger där bara tre tavlor vi fick från Cancerfonden då vi skänkte pengar.

PS. Bilderna är av äldre datum DS

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter gött! Och att sova på flotten vore väl praktiskt, bara rulla åt ena hållet för toa och åt andra för dusch! Perfekt...