onsdag, augusti 29, 2007

Min skogarderob

Kollade syrrans (Strykarkattens) blogg nyss. Hon utmanar oss på tävling om skoinnehavet. Hon vinner nog lätt.

Här kommer en kopia av det svar jag lade in på hennes blogg
"Jag har inte en chans. Upptäckte nyss att jag saknar promenadskor inför hösten. Har ett par joggingskor. Dom är lite trasiga, men fungerar hyggligt. F ö har jag bara ett par sandaler (bra kvalitet) samt ett par rejäla skodon för vinterväglag. Det är ju för tidigt för dom än. Jovisst - så har jag ett par stövletter från dinosaurietiden samt ett par svarta högklackade pumps (med låg hög klack). Jag avskyr högklackat. Får bara ont i fötterna och därmed sjunker humöret ner i stortårna. "

Jag upptäckte senare att jag inte var helt sanningsenlig. Äger ett par Step in-skor som jag köpte på rea i höstas. De använder jag när jag ska hämta posten. Jag äger också ett par gummistövlar samt två par tofflor. Gummistövlarna står i stugan samt ett par tofflor av fårskinn. Det är nämligen ganska golvkallt där. Dessutom tog jag med mig ett par ergonomiska remsandaler från jobbet när jag gick i pension (som betalades av arbetsgivaren och räknas då kanske inte in i tävlingen). De var bara 3 år gamla så jag tyckte att de kan fungera i minst 10 år till. Men de klämmer lite vid stortåleden så jag använder dom inte så ofta.

Så jag är kanske med i tavlingen i alla fall.

3 kommentarer:

Kiara Och Kovu sa...

Guud va alla har många skor. Vad har jag då? Jo ett par boots, ett par dansskor, ett par sandaler, ett par vinterskor och ett par (nyss inköpta) gympadojjor. Ja just ja. Jag o Sanna delar på ett par träskor.

Anonym sa...

Ni borde komma till Skövde! skor för 49 kronor paret.. OCH Köp tre, betala för två!*S* Så kan ni också få en översvämningsgarderob...

Anonym sa...

Fram med kameran! Snacka inte bara..*S*