onsdag, augusti 01, 2007

CCW Rättvik och Siljan Airpark


Vaknade tidigt och sovit gott trots att livligt festande pågick ute på gatorna hela natten efter den stora cruisingparaden. Från balkongen såg jag till min förvåning att marknadsrondellen var totalt städad så jag tog en promenad med kameran. Överallt snyggt och städat som syns från bilderna.


Kl 9 startade kortegen med bilar från Knektplatsen för vidare färd till bl a Siljansnäs flygplats med det omtalade Siljan Airpark (men några hade tydligen lite problem). Det skulle bli flygshow där.


Siljan Airpark, detta fantastiska projekt. I anslutning till flygplatsen har man anlagt ett "villaområde" med 42 tomter, samtliga numera sålda, med kommunalt VA samt fiberkabel. Där uppförs nu villor och varannan tillfartsväg är för biltrafik och varannan tillfartsväg är en taxibana. Till varje villa byggs också en hangar. Alla bygger efter eget gottfinnande men det måste vara av trä. Så just nu uppförs i rasande takt villor i olika utföranden eftersom det är människor med många olika nationaliteter som köpt tomter. Jag önskar dem verkligen all lycka med projektet.

Inga kommentarer: