måndag, augusti 06, 2007

En skön dag i stugan

Idag har vi njutit av solen ute i stugan och jag har tillbringat ett par timmar i en solstol under en svalkande björk med en bra bok och en kopp kaffe. Vad kan man mer begära av livet?

Framåt kvällningen packade vi en korg med räkor, sallad, bröd och Grappo och körde (för första gången i år) ut på sjön med vår flotte. Vi har också köpt ett nytt bord till flotten. Det blev kanon. Tyvärr visade det sig att de nya flytblocken gjorde att flotten blev gungig . Den ligger antagligen för högt i vattnet. Så vi kommer nog att sätta i de "nygamla" blocken och höja flotten bara en aning med med extra fyllning med frigolitskivor. Vi får prova oss fram. Egentligen hade vi lovat lille bror de "nygamla" men då får han ta de nyaste i stället. Så stor som den familjen är så behövs de nog.

Kvällen har rundats av med att jag bänkade mig i soffan och tittade på hur Ernst gjort om en gammal lada till ett jättetrevligt sommarviste för gemenskap med vänner. Ursnyggt! Men C. muttrade hela tiden i bakgrunden och hittade fel på allt han gjorde och gjort. Jag förstår inte varför?

Inga kommentarer: