onsdag, oktober 28, 2009

Ännu ett avsnitt av Det okända.


Nu har jag sett ännu ett av de äldre program av "Det okända" från 2006 som nu sänds i TV4+. På den tiden hade jag inte "upptäckt" de här programmen så de är helt nya för mig. Den här gången var det mediet Terry Evans som var medium. Han är utan tvivel den främste av de medier som deltar i programmen. I det här avsnittet var han mycket tydlig i sina uppgifter och det märktes att personerna som upplevde att det "spökade" var märkbart tagna och kände helt klart igen sig i utsagorna.

Jag är en stor anhängare av "Det okända", för de försöker verkligen få fram fakta som styrker mediets uppgifter och det stärker trovärdigheten. Dessutom är programmet ganska avskalat en stor del av alla mystiska ljud- och ljuseffekter för att förstärka upplevelsen av det mystiska, som belastar andra liknande program.

Så vill ni hitta mig så finns jag placerad framför TV:ns TV4+ varje onsdag kl 20 iklädd hörlurar för att inte bli störd av ovidkommande ljud. Utom nästa onsdag. Då är jag inte tillgänglig men då anlitar vi den senaste tekniken genom att spela i programmet.

(Det tjusiga Hallowen-spöket till höger har jag stulit från signaturen "siss-s", som finns i länklistan till höger). Läs hennes blogg, förresten. Hon skriver verkligen kul.

5 kommentarer:

Sara sa...

Min syster känner ett par som var med i detta program. Själv blir jag nästan skrämd när jag har sett "Det okända på TV :o)

Brittis sa...

Det skulle vara mycket intressant att få lite inside-information om det paret upplevde att filmteamet var seriöst. Eller om de fejkade någonting.

Gärna via mail eller på annat sätt om de inte vill att det ska hamna på bloggen. (Forskar-DNA:t i mig är fortfarande aktivt)

Sara sa...

Ser att jag formulerade mig lite konstigt... jag menade inte att de var med i just det programmet som gick igår utan att de har varit med i ett "Det okända" som förmodligen har gått tidigare (vet dock inte vilket par det handlade om igår iofs):o) Ska höra med syster vad jag kan berätta vidare så mailar jag dig :o)

Anonym sa...

Fint. Jag väntar med spänning.
/Brittis

Gunilla sa...

hörrö sis.. vi har faktiskt el hemma.. OCH tv!*S*
Och vi kan nog lära er zappen...