onsdag, april 23, 2008

Duschkabin, besök i sommarstugan och en seans

I dag kom vi äntligen till skott och åkte och beställde en duschkabin till vår lägenhet. Vi har levt med duschdraperi i två år nu så det var verkligen på tiden att vi kom till skott. 3-4 veckors leveranstid får vi räkna med. 20% rabatt hade de. En kampanj som vi inte visste om. Trevlig överraskning.

Sedan åkte vi en sväng till sommarstugan för att vattna pelargonerna som står där i väntan på värmen. Oj, vad det sög i mig att få vara där ute och fixa på tomten. Tussilago, vitsippor, vårlök, krokus blommade för fullt och det var nu mycket vatten i sjön. Det ska bli härligt.

I kvällningen åkte en väninna från Falun och jag på seans. Ett medium från Uppsala var på besök. Inget napp för mig, dock. Men mina saliga anhöriga på andra sidan visste nog inte om att jag skulle på seans för jag hade nästan glömt det själv. Så man kan ju inte begära att de ska komma ihåg det som jag själv har glömt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Häftiga grejer du är ute på då?*S*
Själv har jag tittat på Top Model 9 på Tv3.. gud så taskiga tjejer kan vara mot varann....

Brittis sa...

Jag gillar inte att titta på program som går ut på att förnedra varandra. Jag bojkottar konsekvent sådana program.

Anonym sa...

nja, jag ser det inte av den orsaken utan flör att jag faktiskt tycker det är intressant.
Dels för att det är informativt- det är fan så mycket jobbigare än att bara stå och vara vacker, som jag trodde*S*, dels är det fantastiskt att se vad lite smink o kläder kan göra med en relativt slätstruken flicka (ok, stommen är bra, men detaljerna behöver inte vara så över sig- det fixar sminkören och andra proffs)
Robinson-rivaliteten och det psykologiska samspelet får jag på köpet. Minst lika intressant